schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati Camere

Camerele au terasă sau balcon cu vedere la piscine sau la grădinile complexului.
 
Jungle Park oferă camere în stil bungalou, amplasate în jurul piscinelor. Camerele luminoase sunt decorate în culori calde, specifice artei africane. Toate au TV, minibar și baie privată.

Facilitati Hotel

Oferind 21 de piscine şi 35 de tobogane cu apă, acest complex din Hurghada este un adevărat parc tematic acvatic.
Restaurantele complexului satisfac toate gusturile. Preparatele din bucătăria orientală, mediteraneană, germană şi mexicană sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile. Complexul are mai multe baruri la piscină, care oferă mâncăruri ușoare și băuturi pe tot parcursul zilei.
 
La Jungle Park sunt disponibile piscine pentru copii, un club pentru copii ş numeroase facilităţi sportive, inclusiv terenuri de tenis, fotbal şi minigolf.

Localizare

Oraşul Hurghada este la doar 25 de minute, fiind ușor accesibil cu autobuzul sau cu mașina.

Harta