schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Website

https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/albatros-aqua-park-resort/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 9 tobogane, 4 piscine – 1 incalzita, 7 baruri, spalatorie, curatatorie, medic contra cost, coafor, magazine, bancomat, serviciu taxi.

Sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi, teren de tenis, minigolf, centru de scufundari, cursuri scuba diving, plimbari cu camila si calarie, programe de divertisment, muzica live.

Pentru copii: piscina, tobogane, meniu pentru copii, teren de joaca, miniclub, patut – la cerere

Plaja: Proprie (la 500 m peste drum, la hotelul Beach Albatros), cu nisip, bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit. Shuttle bus gratuit pana la plaja. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Camerele sunt dotate cu : uscator de par, minibar, seif, aer conditionat, TV, telefon, balcon sau terasa, pardoseala-gresie, room service.

Localizare

Hotelul este situat la 500 metri de plaja, chiar in spatele hotelului Beach Albatros Resort. Sunt 15 minute de mers cu masina de aeroport si 20 de mimute de centrul orasului Hurghada.

Descriere

Hotelul isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Este dedicat in special familiilor cu copii datorita numeroaselor activitati acvatice.

Harta