schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Website

https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/alf-leila-wa-leila/

Facilitati hotel

Acest esort detine sase resaurante cu menu specific egiptea dar si international. Plaja este pozitionaa la 900 m fata de unitatea de cazare dar exista transfer gratuit alocat clientilor catre plaja. Resortul are un centru spa si un teren de tenis. Camerele au balcon, Tv, aer conditioat. WiFi gratuit I incinta resortului.

Localizare

Este situat chiar in spatele Dana Beach Resort, la doar 900 m de plaja si la 20 de minute de Aeroportul Internațional Hurghada cat si la 25 de minute de centrul orasului.

Descriere

Alf Leila Wa Leila este un hotel unic, imbratisand arhitectura tipica araba si oferind cea mai buna ospitalitate egipteana, acest hotel all inclusive de 4* recreeaza spiritul Orientului.

Harta