schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel Germania Gastein este situat in inima orașului Bad Hofgastein, la o plimbare de 1 minut de zona pietonală cu restaurante, magazine și cea mai apropiată stație de autobuz gratuit din oraș. Partiile de schi și stația de telecabină sunt la 600 de metri.

Situat intr-o locație liniștită, centrală și ușor accesibilă, Hotel Germania Gastein este punctul tău de plecare ideal pentru a descoperi munții și frumoasa vale Gastein, fie că este primăvara, vara, toamna sau iarna. Hotel Germania Gastein vă oferă o priveliște impresionantă asupra munților Gastein. Toate camerele sunt mobilate confortabil și vă oferă confortul obișnuit, cum ar fi cadă/duș, unele cu toaletă separată, TV cu ecran plat, zonă de relaxare, seif, uscător de păr, oglindă cosmetică, halat de baie, geantă SPA cu papuci și prosoape, telefon și WiFi gratuit. (disponibil in toata casa).

Ziua de sosire și plecare inclusă (in orele de deschidere) și in sezonul de vară (aproximativ 26 mai - 2 noiembrie) inclusiv utilizarea gratuită a căilor ferate montane Gastein - excluzand ziua plecării.
La telecabina Schlossalmbahn se poate ajunge in 15 minute de mers pe jos sau cu un autobuz de schi care oprește vizavi de hotel.

Parcarea privată este posibilă la hotel. Cand rezervați demipensiune, băuturile sunt incluse la cină (fără alcool, bere, vin, cafea și ceai).

Harta