schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Akara Hotel Pattaya se găsește in Pattaya North, la 8 minute de mers pe jos de Plaja Pattaya, și pune la dispoziție serviciu de concierge și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Fiecare unitate de la acest hotel de 5 stele are vedere la oraș, iar oaspeții beneficiază de acces la o piscină in aer liber și un bar. Proprietatea are room-service, o recepție deschisă nonstop și servicii de depozitare a bagajelor.

Acest hotel pune la dispoziție camere care includ aer condiționat, un birou, un ibric electric, un frigider, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

La proprietate puteți savura un mic dejun tip bufet, american sau asiatic. Akara Hotel Pattaya găzduiește un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, italiană și japoneză. La cerere, oaspeții pot beneficia și de preparate vegetariene și fără gluten.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de Akara Hotel Pattaya se numără Plaja Naklua, Plaja Wong Amat și Tiffany Show. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International U-Tapao Rayong-Pattaya, situat la 43 km de acest hotel.

Harta