schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest resort se află la nici 5 minute de plaja cu pietriș, intr-o zonă centrală in Hersonissos. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion (HER), distanța este de aproximativ 28 de km.

Dotări

Resortul cu 2 lifturi dispune de 126 de camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de inchiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. In majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. In ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, resortul mai oferă, pe langă ciclism/ciclism montan, tenis de masă, biliard și terapii prin masaj, și o sală de fitness contra cost. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta