schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Situat într-un cartier liniștit din centrul vechi, hotelul boutique este perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la cam 25 de km de obiectivele turistice, până în centrul orașului Side sunt 15 km.

Dotări

Acest complex de bungalouri a fost modernizat în 2019. Pe lângă 54 de bungalouri, clienții pot să aleagă și din 10 suite și 54 de camere duble. Personal care vorbește engleză și germană de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienți care au rezervat o ofertă all-inclusive primesc o băutură de bun venit. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Printre celelalte facilități ale complexului de bungalouri se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru asistență în afaceri se oferă un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută în multe spații de cazare. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă volei de plajă, surf, un hamam și terapii prin masaj, și plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana contra cost. Complexul propune unele oferte de divertisment, printre care muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, un bar și un pub. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 311.5 /pers

TUI MAGIC LIFE JACARANDA

Side, Antalya, Turcia

de la 242 /pers

LYKIA WORLD & LINKS GOLF ANTALYA

Side, Antalya, Turcia

de la 258 /pers