schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Avand un decor luminos in stil futurist, Adam & Eve - Adult Only ofera camere si vile in sistem self-catering pe tarmul Marii Mediterane. Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor WiFi gratuit, un centru spa intins si o piscina mare in aer liber.

Toate unitatile de cazare au pereti cu oglinzi si ferestre din podea pana in tavan. Acestea beneficiaza de mobilier alb modern si de un balcon cu vedere la gradina sau la mare. Fiecare unitate include un TV cu ecran lat, montat pe perete, precum si o baie cu cada cu hidromasaj.

Proprietatea are 9 restaurante care servesc o gama larga de preparate culinare, printre care mancaruri din bucataria japoneza si specialitati turcesti traditionale. Exista chiar si un restaurant unde oaspetii pot incerca experienta unei mese pe intuneric.

Centrul spa Eden ofera un salon de masaj, un hamam traditional si un solar. De asemenea, oaspetii pot face miscare la sala de sport bine echipata sau desfasura activitati precum tenis, scufundari si windsurfing.

Localizare

Situat direct pe propria plaja de nisip a hotelului.  Statiunea Belek se afla la aproximativ 1 km.

Situat in prima linie de plaja, in mijlocul naturii, langa padure.

Descriere

Adam & Eve - Adult Only se afla la 2 km de orasul plin de viata Belek. Amfiteatrul Aspendos, unde se organizeaza reprezentatii si spectacole live, este situat la 30 de minute cu masina. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o parcare privata gratuita.

Website

https://www.adamevehotel.com/EN/accommodation

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

THE LAND OF LEGENDS - KINGDOM HOTEL

Belek, Antalya, Turcia

de la 1146 /pers

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

KEMPINSKI HOTEL THE DOME

Belek, Antalya, Turcia

de la 506.5 /pers