schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere:
Hotelul, clasificat 5*, este amplasat intr-o zona verde, cu multa vegetatie, este un hotel exclusivist, care ofera spatii de cazare luxoase tip maisonette de lux, toate renovate in anul 2019. Constituie una dintre cele mai bune variante de cazare din zona, fiind foarte apreciat de turisti.
Localizare:
Hotelul Athena Residence se afla pe coasta Elia, la 8 km de Neos Marmaras si la 11 km de Nikiti. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 95 km de proprietate
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de receptie, lobby, room service, Wi-Fi, piscina cu sectiune pentru copii, amenajata cu sezlonguri, servicii de hairstyling, manichiura, masaj, sectiune pentru copii, jacuzzi, acces la fitness, spa, wellness, servicii de masa in mai multe restaurante si taverne din complex, baruri, parcare.
Facilitati camere: 
Toate cele 20 de camere ale hotelului sunt izolate fonic si ofera Wi-Fi gratuit, room service 24 de ore pe zi, terase mobilate, camere de zi si televizoare cu plasma, aer conditionat, facilitati preparare ceai, cafea, baie cu dus, halate si papuci, uscator de par si produse de toaleta, minibar, telefon.
Plaja: privata, amenajat

Harta